СБУ затримала на хабарі топ-чиновника Укрзалізниці

СБУ затримала на хабарі топ-чиновника Укрзалізниці

Фото
Укрінформ
Першого заступника начальника одного із департаментів ПАТ "Укрзалізниця" викрили на хабарі загальною сумою 300 тисяч доларів.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Правоохоронці встановили, що чиновник за "підтримки" нещодавнього топ-менеджменту "Укрзалізниці" вимагав триста тисяч доларів США за вирішення питання щодо призначення на керівну посаду в одній із філій товариства", - зазначається у повідомленні.

Зазначається, що оперативники спецслужби затримали посадовця в одному з київських ресторанів під час отримання першого "траншу" у 70 тисяч доларів.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Читайте також: Керівник Департаменту поліції охорони обклав підлеглих "даниною" - СБУ

У СБУ наголосили, що викриття чиновника відбулося за допомогою Департаменту безпеки Укрзалізниці. "Нове керівництво товариства надає всебічну підтримку правоохоронцям у розслідуванні інших можливих епізодів протиправної діяльності затриманого", - підкреслили у спецслужбі.

Тим часом заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк у Facebook назвав ім'я затриманого посадовця - за його інформацією, це перший заступник начальника департаменту аудиту та контролю ПАТ "Українська залізниця" Вахтанг Джакелі.

Фото: ssu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-