Пасажири

Пасажири "Інтерсіті" повертаються у потяг - не дочекалися автобусів

Оновлено
Укрінформ
Потяг "Інтерсіті" "Перемишль - Київ", у якому перебував екс-голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі, все ще стоїть на станції, пасажири повертаються у потяг, бо обіцяні раніше автобуси не прибули.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У потязі назріває скандал: люди не знають, чи будуть все ж таки автобуси.

Як повідомляв Укрінформ, "Укрзалізниця" пообіцяла пересадити пасажирів у автобуси і доправити так до Києва, вартість квитків обіцяли компенсувати.

Водночас "Укрзалізниця" повідомляє, що автобуси вже виїхали: "Потрібна кількість автобусів уже вирушила до місця зупинки поїзда Перемишль – Київ".

Водночас, міністр інфраструктури Володимир Омелян закликав "Укрзалізницю" залишатися в правовому полі.

"Закликаю керівництво УЗ залишатися в правовому полі, зосередитися на своїх прямих обов'язках, зайнятися виключно належним перевезенням пасажирів і вантажу, всі інші функції повинні виконувати відповідні органи влади і громадяни", - написав він у Фейсбуці.

Як повідомляв Укрінформ, відправлення "Інтерсіті" з польського Перемишля затягується більше ніж на дві години через те, що від екс-голови Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі  як особи "без дозволу на в'їзд в Україну" вимагали залишити потяг.

Читайте також: Саакашвілі вийшов з "Інтерсіті"

В Національній поліції заявили, що не мають жодного відношення до руху потяга "Інтерсіті" з Перемишля у Польщі.

 У Держприкордонслужбі повідомили, що паспорти позбавленого громадянства України екс-очільника Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі недійсні і їх буде вилучено в разі перетинання ним українського кордону, а самого Саакашвілі буде повернуто до країни, з якої він прямуватиме.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-