У заступника глави Нацполіції вкрали службове авто

У заступника глави Нацполіції вкрали службове авто

Укрінформ
Поліція розслідує викрадення службового автомобіля, який належить Національній поліції України.

Про це повідомляє Департамент комунікації Нацполіції України з посиланням на очільника відомства Сергія Князєва.

«На розшук машини орієнтовано особовий склад Київської області та прилеглих регіонів, як це відбувається зазвичай при викраденнях автомобілів. Гарантую, що знайдемо», - підкреслив голова Нацполіції.

Водночас у поліції підкреслили, що викрадений автомобіль зовні виглядав як цивільний.

«Факт незаконного заволодіння транспортним засобом, який належить Національній поліції України, мав місце. Зовні викрадений автомобіль виглядав як цивільний. Будь-яких засобів, пристроїв, чи механізмів, які могли б вказувати на те, що це поліцейський транспортний засіб, у нього не було», - йдеться у повідомленні.

Кримінальне провадження за цим фактом розслідує поліція Київської області.

Разом з тим у відомстві не уточнили, хто користувався цим службовим автомобілем та марку авто.

Читайте також: У Венесуелі із зоопарку вже крадуть тварин, аби з’їсти

Тим часом у соцмережах була інформація, що автомобіль викрадено у заступника голови Нацполіції України - керівника патрульної поліції Олександра Фацевича.

Зокрема, як повідомляв на своїй сторінці у Facebook журналіст Сергій Мальнев, йдеться про автомобіль Lexus GX, який викрали у Фацевича.

«У заступника голови Нацполіції Олександра Фацевича... Викрали службовий, поліцейський Lexus GX. Зняли з балансу МВС, можна сказати. Безвісти зник він 11 серпня вночі з-під будинку водія на Боголюбова», - написав Мальнев. 

Сьогодні журналісти намагались взяти коментар у самого Фацевича після церемонії вручення працівникам поліції охорони відзнак Європейської поліцейської асоціації. Однак Фацевич вирішив не коментувати інцидент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-