Суд розгляне апеляцію на арешт Добкіна 21 серпня

Суд розгляне апеляцію на арешт Добкіна 21 серпня

Укрінформ
Апеляційний суд міста Київ розгляне апеляційну скаргу на арешт народного депутата від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна 21 серпня.

Про це повідомляє прес-служба Апеляційного суду у Facebook.

"Судове засідання щодо розгляду апеляційної скарги сторони захисту у кримінальному провадженні відносно Добкіна М.М. призначено на 21 серпня 2017 року (14 год. 00 хв.)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у прес-службі, адвокати Добкіна подали до Апеляційного суду скаргу на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Київ від 15 липня 2017 року про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо їх підзахисного.

Як повідомляв Укрінформ, 13 липня депутати Верховної Ради більшістю голосів підтримали усі три подання генпрокурора про зняття недоторканності, затримання та арешт Добкіна.

Читайте також: Суд арештував майно Добкіна

15 липня Печерський райсуд Києва обрав Добкіну запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці з альтернативою внесення застави у сумі 50 млн грн.

Прокуратура натомість просила суд застосувати щодо Добкіна запобіжний захід у вигляді арешту і заставу 150 млн грн, оскільки Добкін може впливати на розслідування.

Генпрокуратура підозрює, що Добкін, діючи умисно за попередньою змовою з групою осіб, зловживаючи своїм становищем в інтересах третіх осіб, що спричинило тяжкі наслідки, вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст.28, ч.2 ст.364 і ККУ, і умисно сприяв в інтересах голів житлових кооперативів заволодінню земельних ділянок у Харкові шляхом обману (ч.5 ст. 27, ч.4 ст.190 (шахрайство) ККУ).

Печерський районний суд Києва 19 липня заарештував майно Добкіна, серед якого два будинки, два автомобілі , земельна ділянка і винний льох.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-