Шабунін розповів журналістам, що перед врученням підозри змінили статтю

Шабунін розповів журналістам, що перед врученням підозри змінили статтю

Фото
Укрінформ
Голові Центру протидії корупції Віталію Шабуніну у середу в Дніпровському відділенні поліції Києва оголосили підозру в завданні тілесних ушкоджень середньої тяжкості журналісту Всеволоду Філімоненку.

Про це сам Шабунін сказав журналістам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

За його словами, перед оголошенням підозри була змінена кваліфікація злочину з умисного заподіяння шкоди журналісту на статтю 122 Кримінального кодексу України "Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження". Покаранням за злочин передбачаються виправні роботи на строк до 2 років, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на строк до 3 років.

"Мені насправді жаль, що змінили кваліфікацію", - зазначив він.

Читайте також: Шабуніну вручають підозру про побиття журналіста

Як повідомлялося, 8 червня у Шабуніна стався конфлікт із журналістом Філімоненком біля Дніпровського військкомату Києва, куди голова ЦПК прийшов по повістку. Філімоненко підійшов до Шабуніна, щоби взяти коментар, а той ударив його. За словами журналіста, він запитав Шабуніна, чому той "не воює в АТО". За словами ж самого голови ЦПК, він ударив журналіста за те, що Філімоненко образив члена правління організації Олександру Устинову.

Як відомо, Філімоненко також є помічником народного депутата на громадських засадах від фракції Радикальної партії Сергія Мельничука.

Фото Євгена Любімова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-