Ремонтники відхрещуються від поламаного кондиціонера у вагоні Климпуш-Цинцадзе

Ремонтники відхрещуються від поламаного кондиціонера у вагоні Климпуш-Цинцадзе

Укрінформ
У ПАТ "Дніпровагонрембуд" стверджують, що непричетні до поломки кондиціонера у вагоні, на яку нарікала віце-прем'єр Іванна Климпуш-Цинцадзе, і "Укрзалізниця" це визнала.

Про це, зокрема, заявив директор ПАТ "Дніпровагонрембуд" Леонід Таслицький в інтерв'ю виданню "РБК-Україна".

"9 серпня УЗ офіційно визнала, що дефекти викликані саме ушкодженнями в ході експлуатації, представники УЗ підписали відповідний акт. Але ми не можемо зрозуміти, навіщо заявляти публічно про те, що з нами буде розірваний договір. Це був нещасний випадок, але вже точно не вина заводу", - сказав керівник.

Він наголосив, що за останні три роки на підприємстві відремонтували 109 кондиціонерів, і "жодної рекламації не було".

У цьому випадку, як стверджує директор, компанія теж не отримувала офіційного документа від Укрзалізниці. "Від УЗ ми не отримали жодного офіційного документа. І це все наш завод сильно зачіпає, тому що у нас 120-літня історія і гарна репутація. Ми завжди пишалися якістю своєї роботи", - наголосив Таслицький.

Читайте також: Укрзалізниця звільняє начальників через поламаний кондиціонер у вагоні

Як відомо, 8 серпня Укрзалізниця поширила інформацію про те, що ініціює розірвання угоди з ПАТ "Дніпровагонрембуд" через неякісний ремонт систем кондиціонування, що, зокрема, мало місце 6-7 серпня у вагоні поїзда сполученням Херсон-Київ. Так реакція була на пост віце-прем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе, яка у Facebook поскаржилася на непрацюючий кондиціонер у вагоні.

В "УЗ" заявили, що кондиціонер не працював через незадовільну роботу "Дніпровагонрембуд".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-