Порошенко пообіцяв зробити все можливе, щоб убивць Шеремета покарали

Порошенко пообіцяв зробити все можливе, щоб убивць Шеремета покарали

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко пообіцяв зробити все можливе, щоб виконавці і замовники вбивства журналіста Павла Шеремета були покарані.

Про це він заявив у п'ятницю в коментарі журналістам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, що ми маємо зробити все, щоб і виконавці, і замовники (вбивства Шеремета. - Ред.) були притягнуті (до відповідальності. - Ред.). Я зі свого боку роблю все, щоб убивці Шеремета були знайдені. Я сказав, що це справа честі Національної поліції і слідчих, і ми це з контролю не знімемо", - сказав Порошенко.

Президент додав, що на зустрічі з родичами Шеремета запропонував, щоб вони надали пропозиції щодо залучення іноземців до складу слідчої групи, яка розслідує цю справу. "І я з задоволенням усе зроблю, щоб забезпечити прозорість, ефективність і можливість роботи іноземців у складі групи", - наголосив він.

Читайте також: ОБСЄ: Смерть Шеремета нагадує про пріоритет безпеки журналістів

Як повідомлялося, Шеремет загинув 20 липня 2016 року у центрі Києва у результаті вибуху автомобіля. Правоохоронці наразі не змогли встановити ні замовників убивства журналіста, ні його виконавців.

11 липня Порошенко заявив, що правоохоронні органи мають найближчим часом представити публічний звіт у справі розслідування вбивства Шеремета.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-