У

У "Борисполі" затримали російського кримінального авторитета

Укрінформ
2 серпня в аеропорту "Бориспіль" затримали кримінального авторитета на прізвисько "Пецо".

Чоловік намагався скористатися підробленим паспортом громадянина України, передає прес-служба Нацполіції.

"Російський кримінальний авторитет намагався потрапити на територію держави за підробленим паспортом громадянина України через міжнародний аеропорт "Бориспіль". Затриманий відомий у злочинному колі як організатор озброєних угрупувань, на рахунку яких - низка тяжких злочинів", - повідомили у поліції.

Читайте також: У Слов’янську поліція затримала двох бойовиків

Як стало відомо, зловмисник прибув до України з Білорусі. Під час перевірки документів у нього виявили паспорт громадянина України з явними ознаками підробки. У поліції попередньо кажуть, що фальшивий український паспорт кримінальний авторитет отримав від посередників, які мешкають на території однієї з південних областей України.

За даними правоохоронців, "уже відомо, що "Пецо" був організатором озброєного угрупування, які здійснювали вбивства, грабежі та розбійні напади. Під час скоєння одного з таких "нальотів" на квартиру підприємця в Росії він та його поплічники поранили двох поліцейських. За рішенням суду кримінальний авторитет був засуджений до 22 років в'язниці, однак покарання відбував лише кілька років". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-