СБУ затримала

СБУ затримала "мінера" залізничного вокзалу та аеропорту "Бориспіль"

Укрінформ
Співробітники СБУ спільно з поліцією затримали "мінера" аеропорту "Бориспіль" та Центрального залізничного вокзалу в Києві. 

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України. 

"Правоохоронці отримали від чоловіка анонімний дзвінок, в якому він повідомив про замінування одного з терміналів міжнародного аеропорту "Бориспіль" та Центрального залізничного вокзалу в Києві. Співробітники спецслужби швидко затримали у столиці "телефонного терориста", який раніше вже "розважався" у такий спосіб", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за даними СБУ, на Івано-Франківщині затримано місцевого жителя, який, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, повідомив про закладання вибухівки на одному зі стратегічних об'єктів області.

Також в Одеській області правоохоронці затримали 50-річну жінку, яка повідомила про терористичну акцію, яка нібито планується у селі Шабо Білгород-Дністровського району. "Правоохоронці встановили, що "анонімний" дзвінок жінка також здійснила під впливом алкоголю", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: СБУ депортувала з України російську журналістку

За всіма фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 та ч. 2 ст. 259 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Як повідомляв Укрінформ, 27 липня у Києві через "замінування" Центрального залізничного вокзалу евакуйовували понад 2 тис. пасажирів і працівників 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-