Нацгвардійці вперше десантувалися з Ан-26

Нацгвардійці вперше десантувалися з Ан-26

Фото, відео
Укрінформ
Підрозділи загонів спеціального призначення Національної гвардії України вперше виконали стрибки з літака Ан-26 з висоти 800 та 1500 метрів.  

Про це повідомляє прес-служба Нацгвардії.

"Під Києвом підрозділи Національної гвардії України вперше виконали стрибки з літака Ан-26 з висоти 800 та 1500 метрів. Протягом тривалого часу підрозділи загонів спеціального призначення НГУ проходили спеціальну підготовку для того, щоб виконати елемент десантування з літака", - йдеться в повідомленні.

Як розповів підполковник Ярослав Кравець, особливості десантування з літаків полягають в тому, що вони можуть перевозити особовий склад на значні відстані і десантування можна здійснювати з великих висот.

У НГУ зазначили, що подібні стрибки дають змогу військовослужбовцям спеціального призначення НГУ здійснювати стрибки в складних метеорологічних умовах і швидко доставляти особовий склад для виконання бойового завдання за потреби. Десантування може здійснюватися і зі зброєю, і з грузовими вантажними контейнерами. Такі стрибки потребують від особового складу злагоджених дій та високої підготовки.

Командування Національної гвардії України запевнило, що і надалі проводитиме навчально-тренувальні стрибки з літаків різних типів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-