Запобіжний захід Гужві обиратимуть у другій половині дня

Запобіжний захід Гужві обиратимуть у другій половині дня

Укрінформ
Головному редактору видання "Страна.ua" Ігорю Гужві, підозрюваному в отриманні хабара, вручили копію клопотання про обрання запобіжного заходу. 

Судове засідання з цього приводу відбудеться у Шевченківському районному суді Києва у суботу в другій половині дня, повідомила кореспондентові Укрінформу прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець.

"Сьогодні зранку обом підозрюваним, Гужві та посереднику, а також їхнім адвокатам було вручено копії клопотання про обрання запобіжного заходу. Згідно з законом, вручення має відбуватися не менше ніж за три години до розгляду клопотання. Тому очікуємо, що засідання призначать після 12.00, але точний час наразі невідомий", - зазначила Максимець.

Як повідомляв Укрінформ, Генеральна прокуратура України оприлюднила відео, на якому зафіксовано факт отримання головним редактором видання "Страна.ua" Ігорем Гужвою хабара. Про це заявив під час прес-конференції в Житомирі генпрокурор Юрій Луценко, уточнивши, що на відео зафіксовано всі етапи - від отримання грошей Гужвою до затримання його силовиками.

Увечері 22 червня Гужву затримали за підозрою у вимаганні й отриманні 10 тисяч доларів за нерозміщення компрометуючих матеріалів на діючого політика. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-