Порошенко ініціює дискусію про накопичувальну пенсійну систему

Порошенко ініціює дискусію про накопичувальну пенсійну систему

Укрінформ
Президент Петро Порошенко переконаний у необхідності ретельного обговорення питання запровадження накопичувальної пенсійної системи.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

«Я думаю, що тут нам потрібна прозора і відкрита, чесна і професійна дискусія щодо накопичувальної системи. Така сама дискусія, як і щодо добровільної накопичувальної системи. Проаналізувати досвід таких добровільних пенсійних фондів, не зупиняючи абсолютну необхідність запровадження цієї системи – вивчити досвід», - сказав Порошенко під час засідання Національної ради реформ, присвяченого пенсійній реформі.

Президент наголосив на необхідності ретельно проаналізувати досвід інших країн у цьому питанні. При цьому він повідомив, що отримав звернення  громадських організацій щодо продовження роботи у відповідному напрямку.

Глава держави додав, що, нарешті, хотілося б почути, коли законопроекти щодо накопичувальної пенсійної системи можуть бути розглянуті. За його словами, потрібно ретельно вивчити це питання.

Порошенко також висловився за створення фондового ринку, який дасть можливість спрямувати такі накопичення, як інвестиції, в національну економіку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-