У справі про вбивство Вороненкова підозру ще нікому не пред'являли - поліція

У справі про вбивство Вороненкова підозру ще нікому не пред'являли - поліція

Укрінформ
У кримінальному провадженні про вбивство екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова встановлюють обставини, що передували злочину, підозру наразі нікому не пред'являли.

Про це заявив заступник голови Національної поліції України - начальник Головного управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко в інтерв'ю «Інтерфакс - Україна».

"У цій справі дійсно проведено серйозну роботу. Є низка істотних напрямів. Скажу більше: наразі підозру нікому не пред'являли. Але робота ведеться дуже щільно", - сказав Крищенко.

За його словами, є "два моменти, на які можна розбити цей злочин". "Перший - саме вбивство і застрелений кілер. Другий - це мотиви кілера, його помічники, пособники", - додав він.

Крищенко уточнив, що розслідування другої складової цього злочину здійснює прокуратура Києва. "Коли будуть якісь результати, думаю, прокуратура дасть коментар", - додав Крищенко.

Як повідомлялося, колишнього депутата Держдуми від КПРФ Дениса Вороненкова застрелили 23 березня 2017 року центрі Києва.

Сьогодні, 16 червня, у Нацполіції заявили, що проводять у Павлограді Дніпропетровської області слідчі дії у справі про вбивство Вороненкова. Зокрема, зазначалося, правоохоронці проводять затримання осіб, яких підозрюють у причетності до цього злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-