У СІЗО знайшли повішеним організатора нападу на Тетяну Чорновол

У СІЗО знайшли повішеним організатора нападу на Тетяну Чорновол

Оновлено
Укрінформ
Заступник голови Комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Віталій Купрій стверджує, що в СІЗО знайдено повішеним Олега Нетребка, який, за словами депутата, є організатором нападу на активістку Євромайдану нардепа Тетяну Чорновол.

Про це він написав у Facebook.

"Отримав сьогодні інформацію, що організатора нападу на Тетяну Чорновол, кримінального авторитета Олега Нетребка (прізвисько "Нетрик") повісили у камері СІЗО!" - повідомив депутат.

"Ще під час Майдану я знав деталі цього нападу, оскільки один із його учасників був моїм сусідом з міста Кам'янське. Саме Нетрик найняв банду з мого рідного міста на виконання цього злочину. Про це я тоді повідомив журналістів і опозиційних політиків Pavlo Rizanenko", - додав Купрій.

Він також стверджує, що "це вбивство" в СІЗО було очікуваним, оскільки Нетребко був свідком подій під час Революції Гідності.

"Вбивство Нетрика в камері очікувано, саме він міг розповісти про злочини правоохоронців під час Революції гідності. Деякі з них до сих пір перебувають на посадах. Ключового свідка в справі Майдану зачищено!" - зауважив Купрій.

Цю інформацію "Українській правді" підтвердив директор департаменту з комунікацій МВС Артем Шевченко.

Як повідомляв Укрінформ, 13 травня цього року районний суд Києва виніс ухвалу про взяття під варту строком на два місяці уродженця Дніпропетровщини, якого підозрюють в організації замаху на умисне вбивство Тетяни Чорновол. У Нацполіції повідомили, що оперативники Департаменту карного розшуку встановлювали місцезнаходження 47-річного уродженця м. Дніпродзержинськ Дніпропетровської області ще з жовтня 2014 року. В листопаді 2013 року саме цей чоловік шляхом підкупу схилив чотирьох осіб до вчинення навмисного вбивства Тетяни Чорновол - однієї з активних учасниць масових протестів у Києві 2013-2014 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-