За десять днів у

За десять днів у "політичних баталіях" постраждали 26 поліцейських - Князєв

Фото
Укрінформ
За останні 10 днів під час "політичних баталій" при охороні громадського порядку тілесні ушкодження отримали 26 поліцейських.

Про заявив глава Національної поліції України Сергій Князєв.

"Дуже прикро, що політики намагаються задовольнити свої амбіції за рахунок здоров’я поліцейських", – наголосив він.

Зокрема, 30 травня у Львові 12 поліцейських отримали різного ступеню ушкодження під час пікетування представниками кількох політичних сил будівлі Львівської обласної ради.

8 червня на брифінгу у Львові начальник обласної поліції Валерій Середа заявив, що невдовзі організаторам та учасникам захоплення Львівської обласної ради буде повідомлено про підозру.

Крім того, повідомляється, що 1 червня у Києві під час пікетування КМДА представниками однієї з політичних сил і кількох громадських організацій отримали тілесні ушкодження четверо поліцейських.

2 червня під час забезпечення правопорядку при проведенні сесії Тернопільської міської ради по медичну допомогу звернулися двоє поліцейських.

7 червня в Одесі при охороні правопорядку біля будівлі Господарського апеляційного суду тілесні ушкодження отримали вісім працівників поліції.

"У період з 30 травня до 7 червня в Україні відбулося 418 масових заходів, які потребували посиленої уваги з боку правоохоронців. У них взяло участь майже 117 тисяч громадян. Публічну безпеку і порядок при проведенні цих заходів забезпечували понад 50 тисяч правоохоронців, з них 17,1 тисяча – військовослужбовці Національної гвардії України", - повідомили у прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-