ЗМІ назвали чиновницю Фонду гарантування, що погоріла на 5-мільйонному хабарі

ЗМІ назвали чиновницю Фонду гарантування, що погоріла на 5-мільйонному хабарі

Укрінформ
Чиновницею Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, яку спіймали на хабарі у сумі 5 млн дол., імовірно є Юлія Приходько, напередодні призначена уповноваженою особою на ліквідацію банку "Форум".

Про це повідомляє у Facebook проект "Схеми".

"За нашою інформацією, йдеться про Приходько Юлію Вікторівну, відучора призначену уповноваженою особою на ліквідацію банку "Форум". А до цього вона була ліквідатором чотирьох дніпровських банків одночасно – "Меліор Банку", "ІнтерКредитБанку", "Актабанку" і банку "Аксіома". Бачите, зарплата в більш як 60 тисяч – добре, але 5 мільйонів доларів на дорозі не валяються. Як демонструє цей випадок, високі зарплати не викорінюють корупції", - йдеться у повідомленні.

Раніше у середу генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив про затримання під час одержання неправомірної вигоди в сумі 5 млн дол. однієї з уповноважених осіб Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. За його інформацією, уповноважена розробила злочинну схему вимагання та одержання хабарів від керівників банківських установ, до яких введено тимчасові адміністрації, пообіцявши невтручання ліквідаторів та інших осіб Фонду у порядок погашення банківськими установами зобов'язань перед кредиторами та реалізацію високоліквідних активів за заниженими цінами.

Водночас у Фонді гарантування вкладів фізичних осіб заявили, що не отримували офіційного підтвердження факту затримання уповноваженої особи ФГВФО на хабарі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-