Окуєва не вірить, що спецслужби РФ повторять напад: Камікадзе в них не водяться

Окуєва не вірить, що спецслужби РФ повторять напад: Камікадзе в них не водяться

Укрінформ
Учасник АТО доброволець Адам Осмаєв та його дружина Аміна Окуєва, замах на життя яких було здійснено 1 червня  у Подільському районі Києва, знаходяться під цілодобовою державною охороною.

Про це Окуєва написала на своїй сторінці у Facebook.

"Ми особисто зараз знаходимося під цілодобовою посиленою державною охороною, тому не думаю, що найближчим часом їм (російським спецслужбам - ред.) вдасться повторити спроби нашого фізичного усунення. Камікадзе у них в штаті не водяться однозначно, тому що на самопожертву здатні лише ті, хто бореться заради ідеї", - написала Окуєва.

Як повідомлялося, у суботу Аміна Окуєва заявила, що її чоловік, який після замаху на його життя перебуває в лікарні, розмовляв із нею по телефону і намагається підніматися.

Напад на Осмаєва і Окуєву стався 1 червня у Подільському районі Києва. За даними поліції, чоловік, який назвався іноземним журналістом, завчасно домовився із подружжям про зустріч. Коли вони сіли в автомобіль, зловмисник дістав із коробки пістолет "Глок" і вистрілив у груди  Осмаєву, Окуєва з метою самозахисту відкрила вогонь у відповідь і поранила нападника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-