Справа Шеремета: Устименка звільнили з СБУ ще 2014 року

Справа Шеремета: Устименка звільнили з СБУ ще 2014 року

Документ
Укрінформ
Служба безпеки України показала наказ від 29 квітня 2014 року про звільнення Ігоря Устименка, якого у ніч перед вбивством Павла Шеремета бачили біля будинку журналіста.

Відповідний наказ відомство додало до відповіді на запит народного депутат Сергія Лещенка, повідомляє "Українська правда"

"За обліками кадрів Служби безпеки України Устименко Ігор Андрійович проходив військову службу у Службі безпеки України та займав посаду оперативного співробітника", - сказано у відповіді.

Вказується, що наказом голови СБУ від 29.04.2014 № 874-ос Устименка звільнено з військової служби у запас СБУ.

Нагадаємо, 10 травня було презентовано розслідування журналістів OCCRP та "Слідства.Інфо" щодо вбивства журналіста Павла Шеремета, що сталося 20 липня 2016 року.

Згідно з даними розслідування, Ігор Устименко був помічений біля будинку Шеремета принаймні упродовж кількох годин тієї ночі, коли під автівку журналіста було закладено вибухівку.

Голова СБУ Василь Грицак 15 травня заявив, що Ігор Устименко не здійснював жодних завдань СБУ під будівлею, де жив Павло Шеремет в ніч, коли було закладено вибухівку у машину журналіста.

15 травня поліція допитала екс-співробітника СБУ Ігоря Устименка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-