Скандал на Євробаченні: справу проти пранкера Седюка передали до суду

Скандал на Євробаченні: справу проти пранкера Седюка передали до суду

Укрінформ
Київська місцева прокуратура №4 направила до суду обвинувальний акт стосовно українського пранкера Віталія Седюка, який був затриманий правоохоронцями 13 травня після скандальної витівки під час проведення міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення 2017».

Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

"Обвинувальний акт стосовно вказаної особи за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство), скеровано до Дніпровського районного суду м. Києва для розгляду по суті", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у фіналі пісенного конкурсу “Євробачення-2017” під час виступу Джамали на сцену вибіг чоловік із глядацької зали та частково оголився. Це було показано в прямому ефірі фінального шоу Євробачення. Менш ніж за 10 секунд охорона забрала цю людину зі сцени.

Суд обрав пранкеру Седюку запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

За інформацією правоохоронних органів, цей вчинок скоїв українець Віталій Седюк, 1988 року народження, для якого це вже не перша подібна витівка. Зокрема, Седюк відомий інцидентами з Мадонною у 2011 році, Віллом Смітом у 2012-му, а в 2013 році він навіть намагався отримати нагороду Grammy замість співачки Адель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-