Суд арештував квартиру й рахунки Мартиненка - ЗМІ

Суд арештував квартиру й рахунки Мартиненка - ЗМІ

Укрінформ
Суд заарештував частину майна колишнього народного депутата Миколи Мартиненка.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на джерело в правоохоронних органах.

За словами співрозмовника, арештували квартиру, автомобіль і банківські рахунки. Суд виніс рішення кілька днів тому. Разом з тим, сам документ поки не готовий.

В САП цю інформацію не підтвердили, але і не спростували, зазначивши, що поки тексту рішення суду немає в їхньому розпорядженні.

Як повідомлялося, 3 травня прокурор САП Симків повідомив журналістам, що прокуратура має намір ініціювати арешт всього майна Мартиненка. При цьому Симків не вказав термінів, пославшись на таємницю слідства.

20 квітня детективи Національного антикорупційного бюро затримали Мартиненка. Він підозрюється в створенні злочинної організації та розкраданні $17,28 млн при закупівлі уранового концентрату для державного підприємства "Східний гірничо-збагачувальний комбінат".

22 квітня слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва відмовив у клопотанні прокурорів САП про обрання запобіжного заходу колишньому народному депутату Миколі Мартиненку у вигляді утримання під вартою і призначив особисте зобов'язання та особисту поруку на прохання ряду народних депутатів і міністрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-