Стрілянина по таксисту: затриманого охоронця Яроша з СІЗО привезли до реанімації

Стрілянина по таксисту: затриманого охоронця Яроша з СІЗО привезли до реанімації

Укрінформ
Охоронця Яроша пізно вночі  перевели до реанімації лікарні у Дніпрі. У нього діагностували важкі травми, з якими він 10 днів перебував у СІЗО.

Про це повідомив «Сектор правди».

«Затриманого Михайла Навроцького відразу після судового засідання всупереч всім перешкодами з боку конвою та адміністрації СІЗО вивезли на огляд до обласної лікарні ім. Мечникова», - йдеться в повідомленні.

В Навроцького діагностували поєднану відкриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку 2 ступеня з множинними забоями лівої лобної долі, внутрішньомозкову травматичну гематому лівої лобної долі, перелом лобної кісти зліва з переходом на праву тім’яну кістку, забійну рану правої надбрівної області й забійні рани тім’яної області по средній лінії (інфікована рана тім’яної області), перелом 4 и 5 пальців правої кісті, перелом ребер.

З такими травмами він 10 діб провів у СІЗО. Захист має намір підняти це питання.

Зараз Навроцький знаходиться у реанімаційному відділені лікарні Мечникова.

Як повідомлялося, 14 травня у Кам’янському на Дніпропетровщині внаслідок конфлікту зі стріляниною була поранена одна людина. За даними поліції, конфлікт стався після того, як водій таксі не відповів пасажирам українською мовою. Вогнепального поранення зазнав колега таксиста, який поспішав йому на допомогу. Помічник народного депутата Дмитра Яроша Ростислав Винар підтвердив, що людиною, яка вистрелила в таксиста, був охоронець Яроша.

Вчора Апеляційний суд Дніпропетровської області залишив у силі запобіжний захід охоронцеві народного депутата  Михайлові Навроцькому у вигляді тримання під вартою на 60 днів без права звільнення під заставу. Таксист, якому прострелили ноги, досі в реанімації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-