Полтораку показали, де і як тренуються сухопутні війська США

Полтораку показали, де і як тренуються сухопутні війська США

Фото
Укрінформ
Міністр оборони України Степан Полторак відвідав командування центру підготовки 7 армії Сухопутних військ США у Європі та ознайомився із діяльністю центру.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Глава вітчизняного оборонного відомства ознайомився із діяльністю та умовами функціонування центру", - йдеться в повідомленні.

Перебуваючи на базі Командування підготовки 7 армії Сухопутних військ США у Європі, Полторак спостерігав за військовими навчаннями за участю танкового підрозділу в мультинаціональному об'єднаному тренувальному центрі.

Командувач Командування підготовки 7 армії Сухопутних військ США у Європі бригадний генерал Антоніо Агуто детально розповів міністру оборони про специфіку підготовки та ротацій, які здійснюються на базі центру у місті Графенвьор.

Полторак та члени делегації оглянули матеріально-технічну базу підрозділу забезпечення засобів імітаційного та комп'ютерного моделювання та аналізу підготовки центру бойового управління дивізії у місті Хьоенфельз, ознайомилися з умовами проживання американських військовослужбовців, які проходять навчання у центрі.

Під час зустрічі також сторони обговорили питання подальшого залучення інструкторів з Сухопутних військ США у Європі до тренінгів в Україні, а також питання розширення співробітництва й надалі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-