ФСБ з Януковичем і К° готували

ФСБ з Януковичем і К° готували "цукеркові бунти" у магазинах Roshen - Грицак

Укрінформ
Російські спецслужби за допомогою соратників екс-президента України Віктора Януковича – екс-нардепів від Партії регіонів Андрія Клюєва та Володимира Олійника, а також лідерів "Антимайдану" - намагалися провести в українських містах акцію з дискредитації Президента Петра Порошенка - "цукеркові бунти" у магазинах Roshen.

Про це заявив під час брифінгу у Києві голова Служби безпеки України Василь Грицак, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Переходимо до іншої групи - це колишні депутати Верховної Ради України Андрій Клюєв і Володимир Олійник, а також лідери так званого "Антимайдану" Зінченко та Кот. Усі ви знаєте, хто вони є. Вказаними особами було залучено кількох громадян України для організації заходів з дискредитації Президента України Петра Порошенка. Акція повинна була називатися "цукеркові бунти" у магазинах Roshen", - сказав він.

Грицак повідомив, що СБУ віддокументувала "кілька таких заходів від моменту надходження вказівки - деталі інструктажів, передачі грошей та інші речі".

"Зараз ці особи дають свідчення", - сказав Грицак.

Грицак зауважив, що акції мали відбутися в Києві та в деяких інших містах, до них мали бути залучені люди у формі військових АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-