У Нацполіції вивчать фільм-розслідування про вбивство Шеремета

У Нацполіції вивчать фільм-розслідування про вбивство Шеремета

Укрінформ
Слідство належним чином оцінить факти, викладені у фільмі-розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета, який було оприлюднено 10 травня.

Про це заявив журналістам у четвер заступник голови Національної поліції Констянтин Бушуєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Будь-які матеріали, які корисні в досудовому розслідуванні за конкретним кримінальним провадженням, будуть враховані слідством. Я переконаний, що межі його корисності буде визначено у ході проведення досудового розслідування", - сказав Бушуєв.

На запитання журналіста про те, чи може виявитися дійсним те, що працівники СБУ і раніше слідкували за Шереметом, він зазначив, що відповідь на це питання можуть дати органи досудового розслідування лише після того, як будуть вивчені всі матеріали.

"В рамках досудового розслідування будуть дані відповідні оцінки достовірності цього відео, цієї інформації та можливості її залучення до матеріалів досудового розслідування", - додав заступник голови Нацполіції.

Як відомо, 10 травня було оприлюднено фільм-розслідування вбивства Павла Шеремета, автори матеріалу - редакція розслідувань "Слідство.Інфо" і представники міжнародної мережі журналістів-розслідувачів OCCRP.

У фільмі, зокрема, йдеться про те, що "колишній чи теперішній співробітник СБУ" Ігор Устименко був помічений на відео з камер спостережень в ніч перед вбивством журналіста Павла Шеремета.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-