На Харківщині збиватимуть дрони, що літатимуть над військовими об'єктами

На Харківщині збиватимуть дрони, що літатимуть над військовими об'єктами

Укрінформ
Командування Харківського гарнізону звертається до громадян із застереженням від провокаційних дій поруч з військовими частинами, адже військовослужбовці-охоронці мають право застосовувати зброю.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли у Харківському гарнізоні.

"Прохання до громадян утриматись від спроб проникнення на території військових частин, що охороняються. Використання безпілотних літальних апаратів - різного виду дронів - над військовими частинами, базами, складами та арсеналами буде  вважатися порушенням, прирівняним до спроби проникнення на територію військового об’єкта. Тож будуть збиватися без попереджень над об’єктами або на підльоті до них", - зазначили в гарнізоні.

Особи, причетні до таких інцидентів, пояснили в гарнізоні, будуть затримані та притягнуті до відповідальності згідно з законодавством України.

"Звертаємось до усіх громадян, якщо ви помітили підозрілих поруч з військовими частинами, об’єктами чи місцями розташування військ, повідомляйте командування Харківського гарнізону, телефон чергового - (057) 704-96-13", - додали у гарнізоні.

Як повідомляв Укрінформ, в ніч на 23 березня спалахнули склади артилерійських боєприпасів у Балаклії Харківської області й почалися вибухи. З теріторії радіусом у 10 км евакуйовували більше 30 тисяч людей. Пожежу ліквідували. Як головну версію подій розглядають диверсію, скоєну за допомогою дрону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-