Суд переніс розгляд скарги на запобіжний захід Мартиненку - документи не дійшли

Суд переніс розгляд скарги на запобіжний захід Мартиненку - документи не дійшли

Укрінформ
Апеляційний суд Києва переніс на 10-ту годину 12 травня розгляд скарги САП на рішення Солом'янського райсуду про обрання запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання екс-нардепу Миколі Мартиненку.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, відповідне рішення оголосив головуючий суддя у даній справі Олег Присяжнюк.

"Судова колегія порадившись ухвалила перенести судове засідання на 10-ту ранку 12 травня у зв'язку з тим, що до Апеляційного суду ще не надійшли матеріали справи з Солом'янського районного суду", - оголосив суддя.

Як повідомлялося, Спеціалізована антикорупційна прокуратура подала до Апеляційного суду Києва скаргу на рішення слідчого судді Солом'янського суду Вікторії Кицюк від 22 квітня 2017 року про обрання запобіжного заходу Мартиненку у вигляд особистого зобов'язання.

Мартиненка підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255 ("Створення злочинної організації"), ч. 5 ст. 191 ("Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем") Кримінального кодексу України. На думку слідства, екс-депутат причетний до розтрати коштів ДП "СхідГЗК" у розмірі 17,28 млн дол. США.

Прокурори наполягали на обранні Мартиненку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 300 мільйонів гривень.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) подала апеляційну скаргу на ухвалу Солом'янського районного суду Києва, який відпустив на поруки колишнього народного депутата Миколу Мартиненка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-