Справу щодо смерті Семенюк-Самсоненко закрили - немає злочину

Справу щодо смерті Семенюк-Самсоненко закрили - немає злочину

Укрінформ
Кримінальне провадження щодо смерті колишньої голови Фонду державного майна Валентини Семенюк-Самсоненко закрили у зв'язку з відсутністю складу кримінального правопорушення.

Про це заявив речник Головного управління Національної поліції Київської області Микола Жукович у коментарі кореспондентовы Укрінформу.

«Було проведено всебічне розслідування, були проведені різні експертизи, було проведено дуже багато допитів, було виконано багато доручень процесуального керівництва, тобто прокуратури. Ми провели великий комплекс слідчих і розшукових дій, щоб всебічно вивчити це кримінальне провадження. Як наслідок - ми не знайшли кримінального правопорушення. Це означає, що це є самогубство», - повідомив Жукович.

Він уточнив, що провадження закрите на початку квітня цього року за погодженням Київської обласної прокуратури. 

Як повідомляв Укрінформ, Валентина Семенюк-Самсоненко була знайдена мертвою з вогнепальною раною голови у власному будинку 27 серпня 2015 року. 

За цим фактом було відкрите кримінальне провадження за статтею 115 ККУ (навмисне вбивство). У той же час розглядалося кілька версій, у тому числі - самогубство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-