Гройсман обіцяє українцям ще один перерахунок пенсій

Гройсман обіцяє українцям ще один перерахунок пенсій

Укрінформ
Уряд у рамках пенсійної реформи планує зробити перерахунок пенсій громадянам та з 1 жовтня 2017 року збільшити розмір пенсійних виплат.

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив у Верховній Раді під час години запитань до уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Уряд України зробить перерахунок пенсій для українських громадян достатньо суттєвий, і ми зможемо з 1 жовтня 2017 року підвищити пенсію в України», - сказав Гройсман.

За його словами, концепція пенсійної реформи буде презентована найближчим часом. Вона не передбачає збільшення пенсійного віку, але містить інші заходи, які дозволять побудувати справедливу пенсійну систему.

«Я закликаю фракцію Опозиційного блоку відкинути свої політичні прапори у бік і взяти один - державний, та спільно с коаліцією, іншими фракціями проголосувати цю пенсійну реформу. Звісно, після дискусії, яку ми проведемо тут», - сказав Гройсман.

Як повідомлялося, раніше віце-прем'єр-міністр Павло Розенко нагадав, що з 1 травня 2017 року відбудеться перше підвищення мінімального розміру пенсій на 10%, яке стосуватиметься 8 млн пенсіонерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-