Викраденого у липні посадовця

Викраденого у липні посадовця "Укрзалізниці" визволили з полону

Фото, відео
Укрінформ
Столичні поліцейські визволили з полону викраденого у липні 2016 року начальника департаменту електропостачання "Укрзалізниці" Валерія Людмирського.

Про це повідомляє міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у Фейсбуці.

За його словами, двоє фігурантів справи затримані, тайник-бункер для заручників встановлено, вилучено зброю та вибухівку.

Аваков зазначив, що 8 місяців правоохоронці проводили відпрацювання цього злочину, встановлювали коло осіб, які могли бути причетні і місце, де міг утримуватися викрадений.

"Вчора вночі в приватному будинку в селі Фастівець Київської області правоохоронці виявили підвальний тайник-бункер, що складається з 2 камер, обладнаний вентиляцією, освітленням, водопостачанням і каналізацією, броньованими дверима і постійним відеоспостереженням - приміщення явно спеціально готувалося для тривалого утримання заручників. У сусідній камері вилучено автомат Калашникова, магазини для нього, пістолети іноземного виробництва, підствольний гранатомет з гранатами і кілограм тротилу", - написав міністр.

Голова МВС повідомив, що за словами потерпілого, били його тільки під час викрадення, в решту часу фізичних тортур не застосовувалося.

"В даний час потерпілий знаходиться в лікарні, за словами лікарів, його життю і здоров'ю нічого не загрожує. За підозрою в участі в злочині затримано громадянина РФ (дагестанець) і громадянин України. Проводяться заходи щодо розшуку та затримання організатора та замовника злочину", - написав Арсен Аваков.

Як повідомлялося, начальника департаменту електропостачання "Укрзалізниці" Валерія Людмирського невідомі викрали ввечері 18 липня 2016 року близько 22 години вечора біля його будинку, коли він вигулював собаку. Невідомі застрелили собаку, після чого під примусом посадили чоловіка в автомобіль і вивезли у невідомому напрямку.

Фото МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-