Балаклія: місто розмінують до неділі - ДСНС

Балаклія: місто розмінують до неділі - ДСНС

Укрінформ
Розмінування міста Балаклія Харківської області, де в ніч на 23 березня вибухнули військові склади зі снарядами, триватиме до 26 березня, тобто, до неділі.

Так сказав на прес-конференції в Балаклії заступник голови ДСНС Олег Мельчуцький, повідомляє кореспондент Укрінформу з місця події.

"Є питання очищення території міста, а також території прилеглих населених пунктів від вибухонебезпечних предметів, тобто ліквідація безпосередньо загрози для життя і здоров'я місцевих жителів. І друге питання - це утилізація боєприпасів, що залишилися на території безпосередньо арсеналу, а це вже забере більше часу. Щодо очищенню місцевості: ми плануємо в неділю завершити ці роботи", - зазначив Мельчуцький.

За його словами, сьогодні в Балаклію прибудуть додатково шість піротехнічних підрозділів.

"Від завтрашнього ранку тут працюватимуть 15 піротехнічних розрахунків, які виконають завдання з розчищенню території Балаклії", - додав Мельчуцький.

Як повідомляв раніше Укрінформ, в результаті надзвичайної ситуації в Балаклії загинула жінка 1952 року народження, її тіло знайшли під завалом у житловій частині військового містечка. Постраждалих - п'ятеро, в тому числі жінка 1962 року народження, доставлена з осколковим пораненням голови в Харків: її стан стабільний. Інші постраждалі відбулися порізами та синцями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-