У Пенсійному фонді назвали основні завдання на 2017 рік

У Пенсійному фонді назвали основні завдання на 2017 рік

Укрінформ
Головними завданнями та пріоритетами діяльності для Пенсійного фонду України на 2017 рік є забезпечення сталого фінансування пенсійних виплат, запобігання корупційним проявам, подальші кроки у легалізації зайнятості населення.

Про це у четвер на прес-конференції заявив голова правління Пенсійного фонду Олексій Зарудний, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Щодо пріоритетів роботи Фонду на 2017 рік. Безумовно, головним нашим завданням на 2017 рік залишається стале фінансування пенсійних виплат, і хочу наголосити, що наразі ми повністю і своєчасно забезпечуємо фінансування поточних пенсійних виплат, в нас немає тут жодних збоїв», - сказав Зарудний.

До інших пріоритетів діяльності ПФУ на 2017 рік, за словами Зарудного, належать: подальший розвиток пенсійної системи та зміцнення її фінансової стабільності; підвищення прозорості діяльності Пенсійного фонду; удосконалення системи функціонування та надання послуг; провадження кроків у подальшій легалізації зайнятості населення; запобігання корупційним проявам в діяльності Пенсійного фонду; вдосконалення організаційної структури; зміцнення кадрового потенціалу, скорочення його адміністративних видатків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-