Поліція розслідує пошкодження банкоматів російських банків

Поліція розслідує пошкодження банкоматів російських банків

Укрінформ
Поліція у Черкасах за добу отримала шість звернень про пошкодження банківського майна у місті.

Про це повідомляє прес-служба поліція Черкаської області.

"Протягом доби до Черкаського відділу поліції надійшло шість звернень про пошкодження майна банків в місті Черкаси. Всі звернення зареєстровані, за вказаними фактами відкрито кримінальне провадження за статтею 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України", - зазначили у відомстві.

Раніше керівник обласної організації "Національного корпусу" Дмитро Кухарчук на своїй сторінці у Facebook повідомив, що у Черкасах "невідомі активісти" зіпсували банкомати російських банків: "Сбербанк", "ВТБ", "Альфа-банк" і "Промінвест".

Як повідомлялося, сьогодні у Києві біля приміщення «Сбербанку» група людей з прапорами «Правого сектору» та Національного корпусу провели акцію, вимагаючи заборонити діяльність російських банків на території України. Активісти також символічно "замурували" вхід до банку.

Раніше з'явилося повідомлення, що російський "Сбербанк" розпочав обслуговування у своїх відділеннях клієнтів з "паспортами громадян "ДНР" і "ЛНР".

Однак у коментарі Укрінформу прес-служба ПАТ "Сбербанк" заявила, що банк не обслуговував і не має наміру обслуговувати клієнтів на підставі документів, виданих на тимчасово непідконтрольних українській владі територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-