Завтра відбудеться засідання Урядової комісії щодо аварії на шахті «Степова»

Завтра відбудеться засідання Урядової комісії щодо аварії на шахті «Степова»

Укрінформ
У понеділок, 6 березня, відбудеться засідання Урядової комісії з розслідування причин виникнення надзвичайної ситуації, що сталася 2 березня 2017 року у селі Глухів Сокальського району Львівської області на відокремленому підрозділі «Шахта «Степова» ДП «Львіввугілля».

Про це повідомив у своєму Facebook віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

«Мета - з'ясувати причини аварії, яка призвела до загибелі та поранення людей, зсередини отримати інформацію, що саме не спрацювало: інструкції з безпеки чи їх невиконання, забезпечення системами безпеки чи їх несправність. Гірничорудна справа важка, але повинна бути безпечною при виконанні інструкцій, дотримань технології, вчасно проведених з обладнанням регламентних робіт», - написав він.

Рішення про утворення Урядової комісії було ухвалено на засіданні уряду 3 березня 2017 року. Її очолив Геннадій Зубко.

Як повідомляв Укрінформ, 2 березня о 12:46 на шахті «Степова» ВАТ «Львіввугілля» у с. Глухів Сокальського району Львівської області на глибині 550 м у 119-й лаві внаслідок вибуху сталося обрушення гірської породи. За інформацією Нацполіції та прокуратури, 8 гірників загинуло, 21 шахтар був госпіталізований.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-