Артеменко заявив, що ГПУ з

Артеменко заявив, що ГПУ з "Альфою" прийшли до офісу його адвоката

Укрінформ
В офісі адвоката Леоніда Сєвакова, який займається справою народного депутата Андрія Артеменка, проводяться слідчі дії.

Про це заявив сам Артеменко на прес-конференції у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Хочу поінформувати, що декілька годин тому мій адвокат пан Леонід Сєваков, який представляє мене у тій справі, яка відкрита за фактом державної зради, стаття 111 частина перша, на жаль, не зможе бути присутнім на цій прес-конфереції у зв'язку з тим, що декілька годин тому до його офісу зайшов слідчий з особливо важливих справ шостого відділу ГПУ разом з озброєною групою "Альфа", разом з невстановленими особами, і вони займаються слідчими діями у невідомій нам справі», - заявив Артеменко.

Окрім того, народний депутат не впевнений щодо присутності свого адвоката на сьогоднішньому допиті у прокуратурі Криму, який призначений на 15 годину. 

Водночас Артеменко висловив переконання, що з його адвокатом «усе буде добре».

Як відомо, видання "The New York Times" повідомило про те, що український парламентарій від "Радикальної партії Олега Ляшка" Андрій Артеменко підготував план щодо врегулювання конфлікту на Сході України, що передбачає, серед іншого, проведення референдуму про здачу Росії в "оренду" на 50-100 років анексованого нею Криму в обмін на виведення російських військ з Донбасу. За даними газети, цей план був переданий екс-раднику президента США Майклу Флінну на початку лютого, за тиждень до його відставки.

Прокуратура АР Крим порушила стосовно Артеменка кримінальне провадження за ч.1 статті 111 Кримінального кодексу України (державна зрада).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-