Яценюк виграв суд щодо нібито придбання ним 24 вілл у Маямі

Яценюк виграв суд щодо нібито придбання ним 24 вілл у Маямі

Укрінформ
Колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк виграв суд про захист честі, гідності та ділової репутації у галериста Олега Торгала, який раніше заявив, що Яценюк придбав 24 вілли в Маямі.

Про це у середу на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар Яценюка Ольга Лаппо.

"13 лютого Солом'янський районний суд Києва визнав недостовірною та зобов'язав спростувати поширену Олегом Торгалом інформацію про нібито придбання Арсенієм Яценюком 24 вілл в Майямі", - зазначила вона. 

Лаппо також зацитувала рішення суду: "Позов Яценюка Арсенія Петровича до Торгало Олега Леонідовича про захист честі, гідності і ділової репутації шляхом визнання інформації недостовірною та її спростування, задовольнити... Зобов'язати Торгала Олега Леонідовича спростувати поширену недостовірну інформацію...", - йдеться в рішенні суду.

Як повідомляв Укрінформ, раніше лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк заявив про намір звернутися до суду з приводу поширення в Інтернеті повідомлення про нібито придбання ним у США 24 вілл.  Він пов'язав появу цього повідомлення зі своїм візитом до Брюсселя, де мав зустрічі з європейськими партнерами, від позиції яких "великою мірою залежить утримання світового антипутінського фронту і збереження та посилення санкцій проти Росії". 

Згодом Торгало попросив вибачення у Яценюка за поширення неперевіреної інформації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-