Порошенко про генерала Воробйова: Боляче, що такі люди йдуть саме тепер

Порошенко про генерала Воробйова: Боляче, що такі люди йдуть саме тепер

Укрінформ
Президент Петро Порошенко висловив співчуття з приводу смерті начальника Національного університету оборони України генерала-полковника Геннадія Воробйова.

Про це глава держави написав у Facebook.

«Він помер раптово на робочому місці. Боляче, що такі люди йдуть саме тепер», - зазначив Президент.

Він нагадав, що Воробйов свого часу відмовився посилати військових проти Майдану, брав участь у розробці багатьох військових операцій, у тому числі під Дебальцевим. На посаді першого заступника начальника Генерального штабу Збройних сил Воробйов загалом понад два роки війни прослужив на передовій.

Останні місяці бойовий свій досвід Воробйов передавав наступному поколінню військових, керуючи Національним університетом оборони, додав Порошенко.

«Дякую за гідну службу, Геннадію Петровичу. За витримку, за мужність і за чесність дякую. Світла пам’ять про Вас назавжди залишиться у наших серцях», - написав глава держави.

Раніше радник Президента Юрій Бірюков повідомив у Facebook, що начальник Національного університету оборони України генерал-полковник Геннадій Воробйов, який відмовився виводити війська проти учасників Майдану, помер сьогодні на робочому місці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-