Апеляційний суд Києва дав дозвіл затримати ватажка

Апеляційний суд Києва дав дозвіл затримати ватажка "ДНР" Захарченка

Укрінформ
Апеляційний суд Києва  8  лютого дав дозвіл на затримання проросійського терориста, "голови ради міністрів" самопроголошеної "ДНР" Олександра  Захарченка. 

Про це повідомляє прес-служба Апеляційного суду Києва.

"За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила: ...надати дозвіл на затримання з метою приводу Захарченка О.В. для участі у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, в рамках проведення досудового розслідування за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України за підозрою Захарченка О.В. в участі у діяльності терористичної організації «Донецька народна республіка»", - зазначається у повідомленні.

Таке рішення Апеляційний суд прийняв за скаргою Генпрокуратури на рішення Шевченківського суду Києва від 14 грудня 2016 року, коли судді у затриманні Захарченка відмовили.

Апеляційний суд Києва задовольнив подану скаргу прокурора ГПУ і скасував ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 14 грудня 2016 року. Суд також постановив нову ухвалу, якою клопотання прокурора ГПУ про затримання Захарченка задовольнив і визначив строк дії ухвали - 6 місяців з дня винесення.

Захарченка мають затримати з метою приводу до суду для розгляду клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Його підозрюють в участі у діяльності терористичної організації "ДНР".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-