Вибухівку під автомобіль Шеремета заклала жінка - поліція

Вибухівку під автомобіль Шеремета заклала жінка - поліція

Укрінформ
Міністерство внутрішніх справ та Нацполіція оприлюднили відео, на якому видно, що до закладання вибухового пристрою під автомобіль Subaru, на якому їхав журналіст Павло Шеремет, причетна жінка.

Про це заявив новий голова Національної поліції Сергій Князєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Бачимо, де особа, схожа на жінку, закладає вибухівку під авто, що займає близько 10 секунд. А після цього чоловік із жінкою завертають та проходять вулицею Гончара у Чехівський провулок, на вулицю Бульварно-Кудрявську", -  сказав Князєв.

За його словами, за годину до вбивства журналіста камери також зафіксували жінку, замасковану перукою та окулярами, яка проходила повз автівку та оберталася в його бік. В той час вибухівка на Subaru вже була встановлена.

"Встановлене ймовірне місце, з якого підривник, не викриваючи свою присутність, міг спостерігати як за припаркованим автомобілем, так і за перехрестям Хмельницького та Франка, де стався вибух. А через кілька хвилин після вибуху та сама жінка йде у зворотному напрямку по вулиці Ліпінського, обходить місце вчинення злочину по вулиці Коцюбинського, а далі — в метро", - розповів голова Нацполіції.

Скріншот УП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-