Князєв діє за принципом

Князєв діє за принципом "злодій має сидіти у в'язниці" – Геращенко

Оновлено
Укрінформ
Представник Комітету ВР законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Антон Геращенко стверджує, що запропонований Аваковим на пост глави Нацполіції Сергій Князєв - професіонал своєї справи і працює за принципом "злодій має сидіти у в'язниці".

Про це Геращенко заявив у коментарі журналістам у кулуарах Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я знаю Сергія Князєва з 2014 року як професіонала й нещадного у боротьбі зі злочинністю. Це людина, яка пройшла шлях від рядового кримінального розшуку оперуповноваженого до глави, я сподіваюся сьогодні, Національної поліції.. Не буває ідеальних людей, зараз буде величезна кількість бруду й іншого роду речей вилито на Сергія Князєва. Але він залишається прикладом справжнього поліцейського, який діє за принципом "злодій має сидіти у в'язниці", - сказав Геращенко.

Представник Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності народний депутат Віталій Купрій у розмові з кореспондентом Укрінформу наголосив, що вважає кандидата на пост глави Нацполіції Сергія Князєва професіоналом, який має поновити ефективність поліцейських.

«Я особисто знайомий з Князєвим і знаю, що він фахівець.Треба, щоб була воля боротися зі злочинністю і поновити ефективність Нацполіції», - сказав Купрій. 

Нагадаємо, напередодні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вніс на розгляд Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана кандидатуру Сергія Князєва для призначення його керівником Національної поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-