"22PushUpChallenge" у Чернігові зібрав майже тисячу учасників

Фото
Укрінформ
Флешмоб "22PushUpChallenge" у Чернігові пройшов у неділю на в'їзді в місто за участю майже 1 тис. осіб - учасників АТО, військових, студентів, спортсменів та інших мешканців обласного центру.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз нас тут близько тисячі людей разом із дітьми. Тут присутні учасники бойових дій, кадрові військові, курсанти академії, ліцеїсти, студенти, керівники обласної адміністрації, міської ради та інші мешканці нашого славетного міста Чернігів. Враховуючи події, що зараз відбуваються в Авдіївці і по всій лінії розмежування, я пропоную вшанувати пам'ять наших загиблих бійців хвилиною мовчання", - оголосив перед початком віджимання один з організаторів заходу.

Після вшанування полеглих на війні учасники флешмобу віджалися 22 рази. Перед цим захід був освячений архієпископом Чернігівським і Ніжинським УПЦ (КП) Євстратієм.

Естафету проведення флешмобу Чернігів прийняв від Житомира, а передав Львову.

"22 PushUp Challenge" - флешмоб, започаткований 2016 року в США. Він набув значної популярності в різних країнах світу, в тому числі, в Україні. Його головна мета - підтримка учасників бойових дій з посттравматичним синдромом і попередження суїцидів серед ветеранів війни. За умовами флешмобу, його учасники мають 22 дні віджиматися 22 рази перед відеокамерою, викладати відео в  соцмережу і передавати естафету далі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-