Поранений в Авдіївці британський фотограф розповів подробиці обстрілу

Поранений в Авдіївці британський фотограф розповів подробиці обстрілу

Укрінформ
Нині Крістофер Нунн з посіченим лівим оком перебуває в Дніпрі, в обласній клінічній лікарні ім. Мечникова. Йому зробили операцію.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Нунн прибув в Авдіївку 2 лютого зі своїм другом і водієм на ім'я Вова. Увечері вони вирішили зайти в гості до його знайомої Олени - місцевої мешканки.

Нунн зазначає, що обстріли тривали весь час, але з настанням сутінок почастішали і здавалося, що бої точаться десь поруч. Натомість Олена була спокійна, запевняла, що тут до такого звикли.

Трохи згодом ракета влетіла в самісіньке вікно кухні. Нунну, який за хвилину вийшов до іншої кімнати, в обличчя полетіло скло, поранивши ліве око. Вова, який був у коридорі, не постраждав, а Олена на кухні дістала смертельні поранення.

"Ми сиділи на кухні за кілька хвилин до цього, і якби ще знаходилися там, то всі б загинули", - написав Нунн.

Як повідомляв Укрінформ, 2 лютого внаслідок обстрілу Авдіївки російсько-окупаційними військами постраждав британський фотограф Крістофер Нунн. Із травмою лівого ока його евакуювали до 66-го військового медичного госпіталю, звідки після огляду доправили до обласної клінічної лікарні ім. І.І.Мечникова міста Дніпра. Там впродовж чотирьох годин хірурги боролися за те, аби врятувати йому зір.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-