МІП закликає журналістів у зоні бойових дій тримати зв'язок із прес-центром АТО

МІП закликає журналістів у зоні бойових дій тримати зв'язок із прес-центром АТО

Заява
Укрінформ
Міністерство інформполітики України висловлює свою подяку всім журналістам, які знаходяться в Авдіївці та, ризикуючи своїм життям, виконуючи свої професійні обов’язки – доносять світу правду про обстріли мирного населення та порушення перемир’я з боку країни-агресора на Сході України.

Про це йдеться в заяві МІП щодо роботи представників ЗМІ в зоні АТО та пораненого британського фотокореспондента.

"Звертаємо увагу журналістів, які працюють в зоні АТО, що для власної безпеки слід тримати зв’язок із прес-центром АТО - вчасно подавати маршрути, місця географічного розташування, а також обов’язково використовувати засоби особистого захисту під час роботи. Просимо ЗМІ, у разі необхідності, звертатися за допомогою до прес-центру МОУ в зоні АТО за телефоном: +38 068 187 93 57", - зазначається в повідомленні.

Щодо пораненого 2 лютого під час обстрілу в Авдіївці британського фотокореспондента Крістофера Нанна, якого наразі прооперували в обласній клінічній лікарні ім. І.І. Мечникова в м. Дніпро, зазначається, що МІП тримає постійний зв’язок із посольством Великої Британії та Міністерством охорони здоров’я України.

Міністр інформполітики Юрій Стець повідомив, що мав розмову з виконуючою обов’язки глави МОЗ Уляною Супрун та іншими представниками відомства, "які в щогодинному режимі інформують про стан здоров’я Крістофера Нанна".  

"Знаю, що лікарі роблять усе можливе, аби надати йому належне медичне обслуговування. Надалі триматиму на особистому контролі це питання. Поінформував представників посольства Великої Британії, що ми готові надати як організаційну, так і іншу допомогу рідним і близьким журналіста, які перебувають на території України", - запевнив Стець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-