Екс-главу

Екс-главу "Михайлівського" примусово доставили до суду

Укрінформ
Правоохоронці затримали екс-голову правління банку "Михайлівський" Ігоря Дорошенка та доставили його до суду для вирішення питання щодо зміни йому запобіжного заходу з домашнього арешту на тримання під вартою.

Про це у вівторок у Фейсбуці написала прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

"Екс-голову правління банку "Михайлівський" І. Дорошенка затримано та доставлено до суду для участі у судовому засіданні щодо зміни запобіжного заходу з домашнього арешту на тримання під вартою", - написала вона.

Раніше за клопотанням прокуратури міста Києва суд надав дозвіл на затримання екс-голови правління банку "Михайлівський" Дорошенка з метою його приводу для подальшого вирішення питання щодо зміни запобіжного заходу з домашнього арешту на тримання під вартою.

Як наголосили в прес-службі прокуратури міста Києва, 27 січня Дорошенко не з'явився до слідчого прокуратури для оголошення нової підозри (окрім розкрадання майна йому додатково інкримінується доведення банку до банкрутства).

"Перевіркою інформації про хворобу Дорошенка, що була надана його адвокатом, отримані документальні підтвердження про відсутність підстав для його госпіталізації", - повідомили в столичній прокуратурі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-