Житомиряни передали #22PushupChallenge меру й виконкому

Житомиряни передали #22PushupChallenge меру й виконкому

Фото, відео
Укрінформ
Близько сотні житомирян 29 січня стали учасниками флешмобу #22PushupChallenge. Прості містяни, волонтери та військовослужбовці на майдані ім. С.П.Корольова у Житомирі віджалися 22 рази на підтримку бійців АТО, які повернулись із зони бойових дій.

Ініціатором акції виступили представники житомирської громадської організації "Атошник", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні ми підтримуємо цей флешмоб  для того, щоб привернути увагу громадськості до тих, хто повернувся з фронту. Для нас це актуально, бо в Україні триває війна. Таким чином ми віддали честь тим, хто боронить кордони нашої держави, ветеранам АТО, ветеранам російсько-української, всім тим, хто поліг і хто сьогодні в строю. Це не збір коштів, це не прохання про допомогу - це просто заклик: зверніть увагу, ми такі є, ми такі будемо далі. Це акція, яка об’єднує однодумців, братів, однополчан і всіх українців", - сказав голова ГО «Атошник» Віктор Камлук.

У свою чергу учасники флешмобу у Житомирі передали виклик меру міста Сергію Сухомлину, членам депутатського корпусу та виконавчого комітету Житомирмької міської ради.

На Житомирщині естафету #22PushupChallenge вже прийняли патрульні поліцейські, командування ВДВ, яке дислокується у Житомирі, а також начальник Головного управління Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко. Житомирський міський голова Сергій Сухомлин отримав також виклик і від мера міста Миколаєва.

#22PushupChallenge — флешмоб, започаткований 2016 року в США, який набув значної популярності в різних країнах світу, в тому числі в Україні. Має за мету підтримати учасників бойових дій з посттравматичним синдромом, підтримку воїнів та загартування тіла. Учасники флешмобу протягом 22 днів віджимаються від підлоги 22 рази перед відеокамерою і передають естафету далі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-