Крісло глави Нацполіції: до наступного етапу допустили 10 кандидатів

Крісло глави Нацполіції: до наступного етапу допустили 10 кандидатів

Список
Укрінформ
Консультативна комісія з відбору кандидатів на посаду глави Національної поліції України за результатами написання тесту 43 кандидатами відібрала 10 кандидатур, які будуть допущені до наступного етапу конкурсу - інтерв'ю.

Про це на брифінгу в четвер в Києві заявив секретар Консультативної комісії Євген Захаров, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"General Skills тест оцінює здатність логічно мислити, абстрактно, вербально мислити. У цьому тесті було 60 питань, для відповіді на які надавалося півтори години. За кожну правильну відповідь нараховувався один бал. Ми провели цю роботу та обрали 10 кандидатів", - сказав Захаров.

Секретар Консультативної комісії оголосив поіменний список кандидатів, які пройшли на наступний етап конкурсу і протягом 5 днів проходитимуть інтерв'ю. Зокрема, серед них В'ячеслав Аброськін, Леонід Антоненко, Олександр Берладін, Костянтин Бушуєв, Андрій Вишневський, Вадим Гіренко, Дмитро Головін, Сергій Князєв, Станіслав Людкевич, Олексій Шевчук.

"Ось ці 10 кандидатів запрошуються на інтерв'ю з понеділка, 30 січня, по п'ятницю, 3 лютого. По дві людини на день проходитимуть інтерв'ю, інтерв'ю кожного проходитиме протягом 3 годин", - пояснив він.

Захаров зазначив, що після проведення інтерв'ю з кандидатами члени комісії обговорять результати і остаточно визначать 3 кандидатури, які 6 лютого будуть представлені міністру внутрішніх справ Арсену Авакову.

"Я сподіваюся, що ми успішно закінчимо наш конкурс не пізніше 6 лютого, у понеділок", - підкреслив він.

Як повідомляв Укрінформ, в середу, 25 січня, свої кандидатури з конкурсу на посаду голови Нацполіції України зняли заступник голови Національної поліції України - начальник головного управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко і тимчасово виконуючий обов'язки глави Національної поліції України Вадим Троян. Пізніше свою кандидатуру зняв начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Едуард Альохін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-