Кернес приїхав на суд у Полтаву

Кернес приїхав на суд у Полтаву

Укрінформ
Засідання у справі мера Харкова Геннадія Кернеса і двох його охоронців, підозрюваних у викраденні, тортурах і загрозі вбивством двох активістів харківського євромайдану, почалося у Київському райсуді Полтави.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у суді.

"Геннадій Кернес - він в інвалідному візку - а також обидва його охоронці присутні в суді. Його захисники теж тут. Також прибув потерпілий Сергій Ряполов,  другого потерпілого немає", - зазначили у суді.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 28 листопада 2016 року Київський райсуд Полтави у справі Кернеса переніс засідання через хворобу підсудного.

24 жовтня 2016 року на суді щодо Кернеса з п'яти заявлених свідків звинувачення допитали трьох, включаючи радника глави МВС України Івана Варченка, матір потерпілого Сергія Ряполова і його товариша. За словами захисників, свідчення свідків звинувачення не містять конкретних доводів провини Кернеса.

26 вересня у Київському райсуді Полтави допитали сімох свідків з боку звинувачення, які сказали, що "нічого не бачили і не чули".

На суді Кернес і його охоронці, обвинувачені у подіях, що мали місце в лютому 2014 року, не визнають провини і вважають справу сфабрикованою. Їм загрожує до 15 років ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-