Мукачівська справа: жоден із потерпілих не має претензій до бійців

Мукачівська справа: жоден із потерпілих не має претензій до бійців "ПC"

Укрінформ
Адвокат чотирьох бійців "Правого сектору", котрих обвинувачують у тероризмі у справі про мукачівську стрілянину в липні-2015, Роман Бухтояров розповів, що на сьогоднішньому засіданні жоден із потерпілих не виказав претензій до обвинувачених, а один узагалі відмовився від статусу "потерпілого".

Про це Бухтояров розповів у коментарі кореспонденту Укрінформу.

"Сьогодні було перше засідання по суті справи, розглядали покази потерпілих. Їх було 8 чоловік, серед яких шестеро колишніх беркутівців. Усі восьмеро потерпілих під час своїх показів заявили, що не мають жодних претензій до хлопців із "Правого сектору", яких звинувачують у цій справі, заявили, що не пам’ятають, аби хтось із цих чотирьох у них стріляв. Примітно, що один із чоловіків узагалі відмовився від статусу "потерпілий" у цій справі – зробив заяву, де попросив суд не вважати його потерпілим", - повідомив Бухтояров.

Нагадаємо, сьогодні в Мукачівському міськрайонному суді проходило засідання по суті "мукачівської справи". У ній обвинувачують 4 бійців "Правого сектору" в тероризмі, прокурори просять для бійців довічного ув’язнення.

Наступне засідання у цій справі відбудеться 30 січня. На ньому допитають ще 10 потерпілих в мукачівській стрілянині.

11 липня 2015 року в Мукачевому Закарпатської області поблизу спортивно-оздоровчого комплексу "Антарес", що належить народному депутату Михайлу Ланьо, сталася стрілянина, були жертви. У стрілянині взяли участь представники "Правого сектору" і міліція. Сторони звинувачують одна одну в "кришуванні" контрабанди в регіоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-