Негода не вплинула на рух поїздів - Укрзалізниця

Негода не вплинула на рух поїздів - Укрзалізниця

Укрінформ
Незважаючи на снігопади, поїзди в Україні курсують згідно із графіком за всіма напрямками.

Про це повідомляється на сайті "Укрзалізниці".

"Залізничники продовжують очищувати інфраструктуру від снігу та обледеніння. Так, зі станцій та колій минулої доби вивезено понад 40 тис. кубічних метрів снігу. Понад 6 тис. залізничників та 64 одиниці техніки очищали залізничну інфраструктуру. Від снігу та криги звільнено майже 11 тис. стрілочних переводів, 403 пасажирські платформи та 235 станційних колій", - йдеться у повідомленні.

Наразі пасажирські поїзди як у далекому, так і в приміському сполученнях відправляються та прибувають за графіком. Внаслідок снігопаду сніговий покрив на станції Сянки сягнув 140 см, в Одесі – 50 см, Конотопі  – 36 см, Знам’янці – 30 см. Всього з початку негоди 6 січня залізничники вивезли 138 тис. м куб. снігу.

Для роботи в зимовий період у кожному регіоні створені оперативні штаби, які координують роботи з прибирання снігу. Встановлено цілодобове чергування керівників служб, відділень і структурних підрозділів підприємств. У цілому до виходу на колію готові 121 одиниця снігоочисної техніки та 101 одиниця снігоприбиральної техніки. Також 2381 стрілочний перевід обладнано системою електрообігріву та 13 тис. 370 – системою пневмообдуву. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-