Під час зимових свят

Під час зимових свят "Укрзалізниця" продала 2,3 млн квитків

Укрінформ
Під час зимових свят "Укрзалізницею" реалізовано 2,3 млн квитків, що майже на 200 тисяч місць більше, ніж за відповідний період минулого року.

Водночас в екстремально складних погодних умовах перевезено всіх пасажирів.

Про це повідомляє прес-служба перевізника.

«У період з 22 грудня 2016 року по 10 січня 2017 року ПАТ «Укрзалізниця» реалізувало 2,3 млн квитків, що майже на 200 тисяч місць більше, ніж за відповідний період минулого року. Лише 29 грудня з вокзалу Київ-Пасажирський було відправлено рекордну кількість пасажирів - 38 тис. осіб. У різдвяні свята, в умовах значного зниження температури повітря та потужних снігопадів, залізничний транспорт - єдиний вид транспорту, який не тільки перевіз 100 % своїх пасажирів, а й вивозив звільнених із снігових заметів людей», - йдеться у повідомленні.

Незважаючи на об'єктивні причини, що спричинили затримки поїздів, - обледеніння контактної мережі та потужні снігопади, та транспортний колапс на автомобільних шляхах, Укрзалізниця допустила лише поодинокі затримки поїздів та повністю забезпечила перевізний процес.

«Ми не відмінили жодного поїзда або жодного вагона. Крім того, ми призначали додаткові поїзди, наприклад, поїзд Ізмаїл - Одеса, який 8 січня вивозив звільнених зі снігових заметів людей», - розповів директор з пасажирських перевезень та сервісу ПАТ «Укрзалізниця» Ігор Романків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-