Поліція викрила 6 нелегальних гральних закладів

Поліція викрила 6 нелегальних гральних закладів

Фото
Укрінформ
На Дніпропетровщині працівники Управління захисту економіки в Дніпропетровській області спільно із слідчими Нацполіції викрили шість нелегальних гральних закладів.

Про це повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.

«Оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) в Дніпропетровській області Нацполіції спільно зі слідчими ГУНП провели шість санкціонованих обшуків на території області. В результаті припинено незаконну діяльність шести підпільних закладів, де під виглядом проведення державної грошової лотереї працювали інтерактивні клуби онлайн-казино», - йдеться у повідомленні.

Загалом за результатами обшуків поліцією було вилучено 82 системних блоки з інтегрованим програмним забезпеченням для гри на гроші на суму понад 290 тисяч гривень. Із кас гральних закладів також було вилучено понад 8 тисяч гривень незаконних «прибутків».

Зазначається, що на 20 гравців, які були присутні на момент проведення обшуків, правоохоронцями було складено адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 181 (Азартні ігри, ворожіння в громадських місцях) КУпАП.

«Тривають слідчі дії, направлені на встановлення організаторів грального бізнесу та притягнення їх до відповідальності», - уточнюється у повідомленні.

Фото: ДЗЕ НПУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-